Όλοι όσοι αγαπούν τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή, που σταμάτησε το μπάσκετ πριν από περίπου 18 χρόνια, βρέθηκαν στην εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο για να θυμηθούν… «Τι την έκανε τη μπάλα ο Θεός» και ο Νίκος Γκάλης δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στους δικούς του ανθρώπους.

Θαυμαστές, συμπαίκτες, προπονητές και φίλοι του μπάσκετ αποθέωσαν το Νίκο Γκάλη στο «Παλέ ντε Σπορ». Μαζί με τους θεατές, οι συμπαίκτες του στον Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου, Μιχάλης Γιαννουζάκος και άλλοι είδαν τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να πατάει ξανά στο παρκέ του «σπιτιού» του.

Από την εκδήλωση φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Παναγιώτης Φασούλας, Παναγιώτης Γιαννάκης, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι «αντίπαλοί» του, όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Τζον Κόρφα.

Ο Νίκος Γκάλης από το κέντρο του παρκέ, φανερά συγκινημένος, είπε «Σας αγαπώ όλους!» και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το σπίτι μου και όλοι η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω έτσι. Είχα να νιώσω έτσι από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο…