Στην ηλικία των 35 ετών ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να περνάει πλέον την ώρα του βλέποντας τα ματς της Ουτρέχτης.

Εκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Αγιαξ, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έκανε τέτοιες εμφανίσεις ώστε να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης και από εκεί πήγε στην Ιντερ, όπου έζησε και την κορυφαία του στιγμή: Την κατάκτηση του Champions League το 2010. Γενικά η σεζόν 2009-10 ήταν εντυπωσιακή για τον Ολλανδό, ο οποίος άγγιξε και το Μουντιάλ με τη χώρα του, για να αρχίσει τα επόμενα χρόνια η καθοδική πορεία: Γαλατασαράι, Νις, Αλ Γκαράφα πέρυσι.

Ο Σνάιντερ δεν ήταν πλέον όπως παλιά και έτσι αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στην καριέρα του, ανακοινώνοντας την απόφαση του. Οσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα; «Η αγάπη μου για την πόλη της Ουτρέχτης, όπου γεννήθηκα, όπως και για την ομάδα, είναι ατελείωτη. Θα παρακολουθώ πλέον τους αγώνες της Ουτρέχτης από τη σουίτα μου στο γήπεδο», είπε ο Ολλανδός, ο οποίος θα έπρεπε -στη συνείδηση των περισσότερων- να έχει ανταμειφθεί και με τη Χρυσή Μπάλα το 2010, αλλά…

Πηγή: gazzetta.gr