Τον γνωρίσαμε καλά από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, όπου κατάφερε να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, εξασφαλίζοντας τη μετακίνησή του στην Αγγλία για λογαριασμό της Έβερτον. Ο Κέβιν Μιραλάς, όμως, δεν θεωρεί πως τα όνειρά του εκπληρώθηκαν από την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως φάνηκε από όσα είπε στην εφημερίδα «Sunday Express».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά και η ζωή στην Αγγλία μου αρέσει. Θα έλεγα πως είμαι ευτυχισμένος εδώ, αφού καλύπτονται οι απαιτήσεις μου, τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι προσωπικές», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Στην παρατήρηση, όμως, πως με αυτά τα λόγια, ο Μιραλάς αφήνει να εννοηθεί πως το μέλλον του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πρωτάθλημα της Αγγλίας, ο Βέλγος είχε να κάνει μια αποκάλυψη. «Όνειρό μου είναι να μεταγραφώ σε ομάδα της Ισπανίας. Θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Θα έλεγα πως το ποδόσφαιρο εκεί ταιριάζει περισσότερο στα δικά μου χαρακτηριστικά. Συνεπώς, αν και είμαι καλά στην Αγγλία, κάποια μέρα θα ήθελα να μετακομίσω για την Ισπανία», αποκάλυψε ο Κέβιν Μιραλάς.

Πηγή: sport-fm.gr