Αγωνίζεται στη Φούλαμ δανεικός από τη Μίλαν, από τον περασμένο Ιανουάριο και μετά τον πρώτο καιρό προσαρμογής, έχει καταφέρει να πείσει ακόμα και τους πιο δύσκολους πως αξίζει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό, όμως, δεν αρκεί και ο Ούρμπι Εμάνουελσον το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Μιλανέλο και τους «ροσονέρι». Τους λόγους εξηγεί ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ.

«Όταν βλέπεις τον Ούρμπι να αγωνίζεται, είναι απόλαυση, αφού η τεχνική του κατάρτιση και οι ικανότητές του είναι πάνω από το μέσο όρο. Όμως θα πρέπει να συνηθίζουμε στην ιδέα πως δεν θα τον έχουμε μαζί μας του χρόνου. Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε με τη Μίλαν, όταν τον πήραμε δανεικό τον περασμένο Ιανουάριο, αναφέρεται το ποσό που πρέπει να καταβάλουμε αν θέλουμε να τον κάνουμε δικό μας. Δεν σας το αποκαλύπτω, αλλά σας πληροφορώ πως είναι πολύ μεγάλο για μια ομάδα σαν τη Φούλαμ. Δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε αυτά που αξιώνει η Μίλαν», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Γιολ.

Απομένει να δούμε αν από την πλευρά της Μίλαν γίνει κάποια… έκπτωση ή ακόμα και ευκολίες πληρωμής, προκειμένου ο Ούρμπι Εμάνουελσον να αποκτηθεί από τη Φούλαμ, μιας και στην Ιταλία ποτέ δεν κατάφερε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Πηγή: sport-fm.gr