Καμία πρόθεση να κατηγορήσει τη NOVA ή να τη συνδέσει με πιθανό υποβιβασμό της ΑΕΚ δεν είχε, σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρέλο, η ΠΑΕ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» και αναφερόμενος σε σχετική αναφορά που υπήρξε στη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι στόχος δεν ήταν η συνδρομητική τηλεόραση.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι η ΠΑΕ «ήθελε να καλέσει τον κόσμο να μην ασχολείται με ό,τι έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο» και ανέφερε πως «η ΑΕΚ έχει χάσει ένα πρωτάθλημα εκτός αγωνιστικών χώρων και τώρα θέλουν να την τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί», καταφέρθηκε εναντίον εκείνων που τον κατηγόρησαν ότι χρησιμοποίησε την περιπέτεια της υγείας του για να κρυφτεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημητρέλος

Για την αναφορά της ανακοίνωσης στη NOVA: «Όπως είχαμε πει, το νόημα του υστερόγραφου δεν συνδέει τον υποβιβασμό με τη NOVA. Το νόημα έχει να κάνει ότι εμείς καλούμε τον κόσμο να σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.

Αυτό που θέλουμε εμείς είναι οι αγώνες να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ήδη χάσαμε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και πάνε τώρα να την τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί στο φύλο αγώνα.

Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για καθαρό ή μη καθαρό πρωτάθλημα γιατί πρέπει να προσέχω και τι λέω. Ένα υγιές πρωτάθλημα λέμε όλοι ότι θέλουμε, όμως το θέμα είναι τι γίνεται».

Για το ποιο ήταν το νόημα του κειμένου:
«Η NOVA είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Απλά εμείς λέμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να ασχολείται με αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα έτσι όπως διεξάγεται. Δεν μπορώ να πω αν είναι καθαρό η μη καθαρό, αλλά ξέρω ότι ένας διαιτητής γράφει αναληθή γεγονότα στο φύλο αγώνα.

Ξεκινάμε από ένα σκεπτικό ότι η ΑΕΚ έχει μάθει να παίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως συνέβησαν κάποια γεγονότα τα οποία θίγουν την ΑΕΚ. Η αδικία που πρόκειται να υποστεί η ΑΕΚ είναι μεγάλη.

Λέω πως υπάρχει καταγραφή ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στο γήπεδο. Εμείς δεν θεωρούμε τη NOVA υπαίτια για ό,τι έχει συμβεί αυτές τις πέντε μέρες. Απλά λέμε πως με ό,τι έχει συμβεί αυτές τις μέρες καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να μην ασχολείται με ό,τι έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκα δικαίωσε τον Άρη στον αγώνα με την Τρίπολη και δεν έλαβε υπόψη το φύλλο αγώνα και είπε να διεξαχθεί όσος χρόνος απέμενε. Και ήταν και έκθεση του ίδιου διαιτητή.

Δεν δέχθηκα παρέμβαση από κανέναν για την ανακοίνωση που γράψαμε. Υπήρχε μια επιτροπή που μελετούσε τα γεγονότα και καταλήξαμε στην ανακοίνωση. Δέχθηκα μηνύματα από πάρα πολλά άτομα όμως δεν υπήρξαν πιέσεις από κανέναν. Απλά ο καθένας που μας έστελνε μήνυμα η μας τηλεφωνούσε έλεγε την δική του άποψη. Εγώ παλεύω μόνος μου μαζί με τα άλλα μέλη και τους παίκτες για να κρατήσουμε την ΑΕΚ ζωντανή, μήπως και βρεθεί κάποια λύση».

Για την κριτική που δέχεται η διοίκηση της ΑΕΚ:
«Έχουμε προκηρύξει εκλογές στις 14 Μαΐου. Ουσιαστικά δεν θα ασκήσουμε διοίκηση μέχρι τότε και θα περιμένουμε την εκλογή της νέας διοίκησης. Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ από κάποιες ενέργειες της διοίκησης που κατάφερε και πήρε αδειοδότηση για συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να πω ότι είμαι εδώ, δεν κρύβομαι από κανέναν και θα πρέπει να ντρέπονται όσοι είπαν ότι χρησιμοποιώ το θέμα υγείας που είχα για να κρυφτώ».

Πηγή: Sport-fm.gr