Διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Μουρίνιο με τον Κασίγιας στη Μαδρίτη. Ο Μουρίνιο άφησε εκτός 18αδας τον ισπανό πορτιέρο για το ματς με την Λεβάντε και οπαδοί της «βασίλισσας» διαμαρτυρήθηκαν με πρωτότυπο τρόπο.

Με την φράση «Heil Mou» που αναγράφονταν σε ένα πανό ανάμεσα από τις φάτσες του Αδόλφου Χίτλερ και του Ζοζέ Μουρίνιο, οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίστηκαν τον τερματοφύλακα της ομάδας στο ματς με την Λεβάντε. Διάφορα Μέσα στην Ευρώπη καταδίκασαν την ενέργεια αυτή αφού θεωρούν πως ο Γερμανός δικτάτορας δεν έχει καμία θέση μέσα στα γήπεδα, αλλά οι συγκεκριμένοι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ισπανίας υποστηρίζουν πως ο προπονητής της ομάδας λειτουργεί σαν τον Χίτλερ!

Η ιστορία της… μονομαχίας των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο Μουρίνιο τα «έσπασε» με τον Κασίγιας διότι πίστευε πως ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης έλεγε όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια της «βασίλισσας» στην σύντροφο του και ισπανίδα δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο. Ο Πορτογάλος είναι ιδιαίτερα αυστηρός με το θέμα των διαρροών στα Μέσα, ο Ισπανός είναι ιδιαίτερα… ερωτευμένος με την γυναίκα του κι έτσι, η κόντρα ανάμεσα στους δύο δεν άργησε να έρθει.

Από την μία, ο τεχνικός των «μερένχες» έχει την δύναμη να τιμωρεί τον παλιότερο και πιο αγαπητό παίκτη της κερκίδας, Ίκερ Κασίγιας, αφήνοντας τον εκτός αποστολής αλλά από την άλλη, ο διεθνής τερματοφύλακας λόγω της δημοτικότητας του στην ισπανική πρωτεύουσα, έχει την δυνατότητα να… επηρεάζει την κοινή γνώμη και να σηκώνονται τέτοια πανό όπως κι αυτό που φουντώνουν τις φήμες για την σχέση των δύο ανδρών.

Πηγή: Sport-fm.gr