Εκεί που όλοι λένε για την κακή σχέση Μουρίνιο-Κασίγιας έρχεται ο Πορτογάλος και… θολώνει τα νερά, λέγοντας πως ο ισπανός πορτιέρο προπονείται πολύ καλά κι αυτό είναι καλό για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μουρίνιο στη Συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με την Γαλατάσαραϊ:

«Το μήνυμά που έδωσα στους παίκτες μου είναι πως πρόκειται για ένα ματς πολύ σημαντικό. Τους έδειξα ένα βίντεο για μία ομάδα η οποία είχε κερδίσει 3-0 και στην ρεβάνς έχασε με το ίδιο σκορ. Προετοιμαζόμαστε με πολύ σοβαρότητα για να είμαστε έτοιμοι.

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο ρωτήθηκε εάν ο Κασίγιας είναι ένας ποδοσφαιριστής που προπονείται κακά και δεν συμμετέχει, διότι είναι περίεργο που μένει στον πάγκο ενώ έχει 136 διεθνείς συμμετοχές.

«Είναι αδύνατο ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο ανταγωνισμό να μην έχει προπονηθεί καλά αλλά γίνεται κάποιος να μην νιώθει ήρεμος και να μην έχει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση.

Το παρελθόν με ενδιαφέρει λίγο. Αυτό που με νοιάζει είναι το παρόν και το μέλλον. Ο Κασίγιας προπονείται πολύ καλά. Κι αυτό είναι καλό για αυτόν αλλά και την Ρεάλ Μαδρίτης γενικότερα. Όσο για το δικό μου μέλλον εδώ, αυτό δεν κρίνεται από το αν θα κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ η όχι».

Πηγή: Sport-fm.gr