Στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής χρονιάς, ο Αντρέ Βίλας Μπόας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζερμέν Ντεφό, μιας και ο διεθνής Άγγλος υποφέρει από μυϊκό πρόβλημα και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 10 μέρες, τουλάχιστον. Η απώλεια αυτή θεωρείται σημαντική για την Τότεναμ, όπως φάνηκε από το σχόλιο που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Ντεφό.

«Είναι μια σημαντική απώλεια, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή που η ομάδα παίζει όλη τη χρονιά μέσα σε λίγους αγώνες. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους, αφού ο Ζερμέν μας είναι απαραίτητος», τόνισε ο Βίλας Μπόας.

Ο Βίλας Μπόας δεν κρύβει τον προβληματισμό του, αλλά και την ελπίδα του να έχει στη διάθεσή του τον Άγγλο διεθνή σύντομα. «Η απουσία του Ντεφό ενδέχεται να μας επηρεάσει, αφού είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε τα αγωνιστικά μας πλάνα. Ελπίζω να μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τους Ελβετούς, την ερχόμενη εβδομάδα. Από το ιατρικό τιμ με ενημέρωσαν πως είναι δύσκολο αυτό, αλλά όχι αδύνατο. Μακάρι να τα καταφέρει και να μας βοηθήσει με τη Βασιλεία στον επαναληπτικό», σημείωσε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Πηγή: sport-fm.gr