Ακόμη μια περίπτωση από τη Σουηδία που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Μάρκους Ρόντεν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κροτόνε προστίθεται στη λίστα των χαφ που εξετάζονται παράλληλα με τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Πράσινης», ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εξετάζεται για τον ρόλο του «οκταριού», καθώς πλέον εγκατέλειψε την Ιταλία, στην οποία έπαιξε τόσο σε επίπεδο Serie A όσο και σε αυτό της Serie B, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, είναι και 15 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Πάντως, η πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού» ίσως να είναι ο Γιοάν Μολό, που προορίζεται για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης. Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό στη Β’ Γαλλίας, ήρθε στην Αθήνα το Σάββατο (06/07), μίλησε με τον Νίκο Νταμπίζα και η πρόταση που του έγινε ανέρχεται στις 300.000 ευρώ ετησίως.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένεται να κουβεντιάσει με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη,  και από κοινού θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Νταμπίζας φέρεται να έχει άλλες δύο εναλλακτικές περιπτώσεις, τις οποίες δουλεύει παράλληλα. Πρόκειται, ωστόσο, για παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι και υπάρχουν συζητήσεις με τις ομάδες τους, όπως ο Ζαχίντ.