Το μεσημέρι στις 12:30 ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τα ονόματα των διεθνών για το παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με τη Βοσνία στη Ζένιτσα στις 22 Μαρτίου. Το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει κάποια έκπληξη, δηλαδή κλήση νέου προσώπου.

Ωστόσο, προέκυψε πρόβλημα με τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό του τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα, ο διεθνής αριστερός μπακ ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στο Μόναχο για να εξεταστεί από τον γιατρό της Μπάγερν Μονάχου, Χανς Βίλχελμ Μίλερ-Βόλφαρτ και να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει να αγωνιστεί από τις 16 Φεβρουαρίου στην Κιέβο Βερόνα και σήμερα το πρωί θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι στην αποστολή της «γαλανόλευκης». Να σημειωθεί ότι ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει μόλις δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές στο Καμπιονάτο, ενώ έχει χάσει αρκετές προπονήσεις της ομάδας του.

Όλα δείχνουν ότι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα επιστρέψουν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά από πολύμηνη απουσία, ο Στέλιος Μαλεζάς που δείχνει σε καλή κατάσταση στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος έχει πετύχει πέντε γκολ σε έξι ματς με την Ακίσασπορ. Από την άλλη, πολύ δύσκολα θα κληθούν ο Σωτήρης Νίνης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής σε Πάρμα και Ρόμα, αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm.gr