Δύο ονόματα που έχουν απασχολήσει ξανά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα ο ένας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, βρίσκεται κοντά στο να πιάσει Λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Ντάβιντσον ντα Λουζ Περέιρα έχει επανέλθει δυναμικά για τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον 28χρονο εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, ο οποίος είχε γραφτεί και πριν περίπου ενάμιση μήνα για τους «ερυθρόλευκους». Στη συνέχεια φάνηκε να μην προχωράει η περίπτωσή του 28χρονου, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχαν αφήσει την υπόθεση αυτή. Η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη για τον Βραζιλιάνο άσο, καθώς είχε 39 συμμετοχές με 10 γκολ και 9 ασίστ, ενώ έχει συμβόλαιο με την Γκιμαράες έως και το 2022.

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Νιγηρία, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Μικέλ Αγκού από την Πόρτο. Η περίπτωση του Αφρικανού μέσου είχε απασχολήσει και το περσινό καλοκαίρι τον σύλλογο του Πειραιά, όμως τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει, καθώς οι «δράκοι» τον είχαν παραχωρήσει ως δανεικό τον παίκτη στη Βιτόρια Σετουμπάλ. Εκεί μέτρησε 18 ματς και ένα γκολ. Με την εθνική του ομάδα έχει παίξει σε 7 παιχνίδια. Όσο για το ποσό με το οποίο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ!