Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ξεκινούσε ο… μαραθώνιος της Πρέμιερ Λιγκ, ελάχιστοι στοιχημάτιζαν στην παραμονή της Σουόνσι.

Μερικούς μήνες μετά η ομάδα έχει κατακτήσει το Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 9η θέση και… ταξιδεύει σε ήρεμα νερά διαψεύδοντας τους περισσότερους.

«Αρχιτέκτονας» της πετυχημένης χρονιάς της Σουόνσι θεωρείται, από τους ειδικούς, ο προπονητής, Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος έχει μπει στο… στόχαστρο των μεγαλύτερων ομάδων της Αγγλίας, αλλά και της Ευρώπης. Οι φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Δανού, ολοένα και πληθαίνουν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, όμως, Χιου Τζένκινς, μιλώντας στην «Daily Mirror» αποκάλυψε πως ο Λάουντρουπ του έχει υποσχεθεί πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του και δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για έναν προπονητή, η δουλειά του οποίου εντυπωσιάζει. Ο Λάουντρουπ, όμως, μου έχει υποσχεθεί πως θα παραμείνει στη Σουόνσι μέχρι το 2014, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του και θεωρώ πως θα το κάνει. Συνεπώς, τουλάχιστον για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν, ο Μίκαελ θα είναι προπονητής μας», αποκάλυψε ο Χιου Τζένκινς.

Πηγή: sport-fm.gr