Τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα είναι συνεχή τις τελευταίες ώρες και όλα συγκλίνουν στο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Πλέον, τονίζεται ότι είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η απόλυσή του.

Σύμφωνα με το Radio Monte Carlo και τις πληροφορίες που μετέφερε ο ρεπόρτερ Ζόρντι Μπέστε, μέχρι απόψε το βράδυ θα έχει ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρά το γεγονός ότι «μπλαουγκράνα» και «Τσιγκούρι» είχαν συμφωνήσει να επεκτείνουν το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League με αυτήν την εντυπωσιακή ανατροπή και η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Βαλένθια, έφεραν τη μεγάλη ανατροπή και το… αναπόφευκτο «διαζύγιο».

Πάντως, οι «μπλαουγκράνα» αυτό που ανέφεραν είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη σήμερα ή αύριο και πως όλα θα κριθούν έπειτα από συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των δύο πλευρών τις επόμενες ημέρες.

Πλέον, μένει η επισημοποίηση (ή διάψευση) των όσων προκύπτουν από την Ισπανία και ιδίως από την Καταλονία, ενώ μένει να φανεί και ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.