Ο Πάουλο Μασάδο εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με τη Λεβάντε στην Ισπανία για το Europa League. Ο πορτογάλος μέσος έθεσε ως στόχο των ερυθρολεύκων την νίκη αλλά για να γίνει αυτό ξεκαθάρισε ότι είναι σημαντικό να έχουν συγκέντρωση σε όλη τη χρονική διάρκεια του αγώνα.

«Είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα γιατί ξέρει την Λεβάντε και το πρωτάθλημα Ισπανίας και θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι», ανέφερε ο πορτογάλος μέσος απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο αποτελεί πλεονέκτημα οι γνώσεις του Μίτσελ για το ισπανικό ποδόσφαιρο και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός όπου και να πάει, παίζει για να νικήσει. Δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη», τόνισε ο Μασάδο.

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε περισσότερο από μια εβδομάδα που γυμναζόμαστε με τον νέο προπονητή. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50% – 50% και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr