Το εγκώμιο του Κώστα Κουφού, έπλεξαν με δηλώσεις τους, τόσο ο προπονητής του, Τζορτζ Καρλ, όσο και ο συμπαίκτης του, Τάι Λόσον.

Ο ίδιος ο τεχνικός των Νάγκετς τόνισε πως ο Κουφός, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και του ίδιου επισημαίνοντας: «Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας το χρωστάμε σε αυτόν, επειδή παίρνει την δουλειά του στα σοβαρά και έχει κάνει καλύτερη δουλειά από ότι περίμενα. Πραγματοποιεί μία καλή σεζόν. Υπάρχουν κάποια βήματα προόδου που πήδηξε φέτος επειδή δουλεύει πολύ σκληρά».

Από την άλλη μεριά ο Τάι Λόσον, υπογράμμισε πως για την φετινή εικόνα, είναι καθοριστικό το σημείο του να έχει έναν πιο ξεκάθαρο ρόλο ο Κουφός, συγκριτικά με πέρσι: «Παίζει καλά. Κάνει ό,τι του έχουμε ζητήσει. Παίρνει ριμπάουντ, παίζει καλή άμυνα και έχει ένα ωραίο floater το οποίο χρησιμοποιεί στην επίθεση για να σκοράρει. Πλέον έχει έναν ξεκάθαρο ρόλο. Πέρυσι δεν ήξερε πότε και πόσο θα παίξει. Όλοι οι παίκτες στο ΝΒΑ νιώθουν πιο άνετα όταν ξέρουν τον ρόλο τους και αυτό συμβαίνει και με αυτόν».

Ο ίδιος ο Κουφός πάντως, παραμένει μετριόφρων και απλά αρκέστηκε να πει: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίζουμε. Περνάμε καλά, ξέρουμε τους ρόλους μας και παίζουμε καλά. Εγώ από την πλευρά μου παίζω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί».

Πηγή: sport-fm.gr