Στην Μπαρτσελόνα ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς αποκλείστηκαν από τη Λίβερπουλ, ειδικά με τον τρόπο που συνέβη αυτό. Μάλιστα, αντίστοιχο πατατράκ είχαν υποστεί και την περσινή σεζόν, από την Ρόμα.

Πλέον, η λέξη απογοήτευση είναι λίγη για να περιγράψει το κλίμα που επικρατεί στους «μπλαουγκράνα», με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ακούει ουκ ολίγα, κυρίως για την προετοιμασία της ομάδας του στο Άνφιλντ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το μέλλον του «Τσιγκούρι» είναι… στον αέρα, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανανέωσε μέχρι το 2020. Όπως αναφέρει η Εl Mundo Deportivo ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Βαλένθια, στις 25 Μαΐου, θα παίξει ρόλο, αφού μια πιθανή αποτυχία θα προσθέσει επιπλέον πίεση στον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού.

Και όπως ο ίδιος έχει δείξει και στο παρελθόν (χαρακτηριστικό το παράδειγμα με την Εσπανιόλ το 2008, όταν και παραιτήθηκε παρότι δεσμευόταν με τον σύλλογο) δεν «κάθεται» πάνω σε συμβόλαια. Αν αισθάνεται πως δεν θα μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, ενώ και η ίδια η Μπαρτσελόνα είναι πιθανό να θέσει θέμα προπονητή στη συνεδρίαση που θα έχει η διοίκηση τη Δευτέρα (13/05).

Το σίγουρο είναι ότι μόνος επιβεβαιωμένη δεν είναι η θέση του 55χρονο τεχνικό στον πάγκο των πρωταθλητών Ισπανίας και τη νέα σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr