Για τα «ανοιχτά» θέματα του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς στο πλαίσιο του συνεδρίου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, «Football About».

Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πως η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες να βρεθεί ο νέος τεχνικός από την ισπανική αγορά, ωστόσο για την ώρα προπονητής παραμένει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο και στην επόμενη ημέρα.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, θέλουμε να μείνει μαζί μας ο Ραφίκ», σχολίασε για την ανανέωση του συμβολαίου του Τζεμπούρ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς:

Για τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή:
«Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή. Μέχρι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Από εκεί και πέρα, θα εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει ότι καλύτερο μπορεί να βρει στην ισπανική αγορά, αλλά ο Ολυμπιακός οφείλει καθημερινά να δουλεύει σαν να μην υπάρχει αύριο. Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που έρχεται. Το ματς με τον Πανθρακικό. Η διοίκηση καθημερινά ασχολείται και με το τι θα γίνει με τον καινούριο προπονητή αλλά και να θωρακίσει τον Αντώνη Νικοπολίδη, που από την στιγμή που είναι προπονητής στο Ρέντη, όλος ο οργανισμός που λέγεται Ολυμπιακός είναι δίπλα του και τον στηρίζει για να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά».

Για τον Αντώνη Νικοπολίδη:
«Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι στην επόμενη… μέρα την προπονητική του Ολυμπιακού, είτε έχουμε κάποιον ξένο εγνωσμένης αξίας, είτε είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης ο πρώτος. Πάντως σίγουρα θα είναι στο προπονητικό τιμ».

Για τον Ράφικ Τζεμπούρ:
«Αυτό θα το δούμε. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Θέλουμε όλοι να είναι στον Ολυμπιακό και φαντάζομαι πως κι εκείνος θα θελήσει να μείνει στην ομάδα, η οποία ουσιαστικά τον έχει ανεβάσει επίπεδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι ο πρώτος μας σκόρερ και θέλουμε να είναι στην επόμενη… μέρα και ο Ράφικ μαζί μας».

Για την πώληση του Βασίλη Τοροσίδη: «Είναι παίκτης της Ρόμα και καλή του επιτυχία. Φαντάζομαι ότι εκφράζω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και φαντάζομαι και ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι καλός πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και είναι αυτό που σας έλεγα πριν. Κάποιοι εντός Ελλάδας δεν καταλαβαίνουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά πράγματα να δώσει και είναι πολλοί που το παρακολουθούν με καλό τρόπο, το κοιτάζουν με καλά μάτια και όχι με… κακά μάτια. Ελπίζω και ο Τοροσίδης να είναι ένας ακόμα καλός πρεσβευτής. Όπως είδατε και στην ανακοίνωσή του, ο Τοροσίδης είπε πως γι’ αυτόν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Για τον Ολυμπιακό πάλι υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές».

Πηγή: Sport-fm.gr