Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι σκηνές βίας και ανομίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, όσο κι αν γίνεται… μεγάλη προσπάθεια να επικρατήσει αυτό. Η Super League είναι επίσης και τα όμορφα γκολ, όπως αυτό του Δημήτρη Μάνου στη Λιβαδειά για παράδειγμα, αλλά και οι κινήσεις των Βαγγέλη Μόρα και Λεονάρντο Κούτρη σε Λάρισα και Καραϊσκάκη, αντίστοιχα.

Ο έμπειρος Λαρισαίος στόπερ, που σκόραρε στη νίκη (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης, το βράδυ του Σαββάτου (30/03), μετά τη λήξη του αγώνα πήγε να φιλήσει την πινακίδα του ιδρύματος «SaveMoras», για τους δότες μυελού των οστών, το οποίο και δημιούργησε. Μια προσπάθεια που έχει στόχο να βοηθήσει άτομα όπως ήταν και ο αδερφός, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Αντίστοιχα συγκινητική ήταν και η κίνηση του νεαρού αριστερού μπακ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος μετά τη νίκη της ομάδας του (επίσης με 2-1) επί του Ατρόμητου, πήρε αγκαλιά ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή και έκαναν τον γύρο του «Γ. Καραϊσκάκης», δίνοντας χαρά στον μικρό, ο οποίος αποθεώθηκε.