Στην κόντρα Μέσι- Ρονάλντο παίρνει θέση ο Νεϊμάρ, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει πως προτιμά η Χρυσή Μπάλα να απονεμηθεί στον άσο της Μπαρτσελόνα, καθώς το αξίζει περισσότερο από τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο νικητής πρέπει να είναι ο Μέσι, γιατί είχε μία εξαιρετική σεζόν. Ο Ρονάλντο διένυσε επίσης μία πετυχημένη χρονιά και θα είναι μια ενδιαφέρουσα «μάχη» για το βραβείο, αλλά για μένα ο Μέσι είναι αυτός που πρέπει να πάρει τη Χρυσή Μπάλα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Νεϊμάρ μίλησε και για το μέλλον του, διευκρινίζοντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να αφήσει την Σάντος για να έρθει σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Εξακολουθεί να είναι το όνειρό μου το να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η σωστή στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σάντος κοντά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου», ήταν τα λόγια του 20χρονου επιθετικού για να προσθέσει:

«Στόχος μου δεν είναι να γίνω ο καλύτερος του κόσμου, ρισκάροντας την ευτυχία μου. Η προσωπική μου ευτυχία είναι αυτή που πάντα έρχεται πρώτη».

Πηγή: sport-fm.gr