Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και πάντα τέτοιες εποχές ενισχύουν το πνεύμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Με αφορμή τις ημέρες που έρχονται, η Βέροια αποφάσισε να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε όσους έχουν ανάγκη αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βρίσκεται η χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας:

«Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Με προορισμό το χαμόγελο” η ΠΑΕ Βέροια στέκεται για μια ακόμα φορά αρωγός στους συνανθρώπους μας, που τη δεδομένη χρονική περίοδο θέλουν και πρέπει να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας, στους συμπολίτες μας, που με τη βοήθεια καθενός από εμάς, θα προσπαθήσουμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο ελπίδας τις άγιες μέρες που έρχονται.

Στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα σταντ όπου θα μπορούν όσοι επιθυμούν να αφήνουν είδη τροφίμων ( γάλατα μεγάλης διάρκειας, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, καφέ, κονσέρβες κτλ.) τα οποία θα δοθούν σε ιδρύματα και σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη».

Πηγή: Sport-fm.gr