Η πολύ καλή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνδυασμό με την ήττες, που έχει υποστεί στο φετινό πρωτάθλημα, η συμπολίτισσα Ρεάλ, έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να έχει μείνει 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και οι παίκτες του Τίτο Βιλανόβα νιώθουν πως… απειλούνται περισσότερο από τους δεύτερους «ροχιμπλάνκος», παρά από τη «βασίλισσα».

Ο Αντρές Ινιέστα μάλιστα δήλωσε πως είναι ξεκάθαρο ότι η… άλλη ομάδα της Μαδρίτης είναι πλέον η βασική αντίπαλος των «μπλαουγκράνα». «Η Ατλέτικο είναι ο άμεσος αντίπαλός μας και βρίσκονται σε μία θέση την οποία την αξίζουν», ήταν τα λόγια του.

Οι δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας θα αναμετρηθούν την Κυριακή (2/12) με τον άσο της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως «δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα γίνει σε εκείνο το ματς. Εμείς προχωράμε ανεξάρτητα και θα συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά».

Ο 28χρονος Ισπανός μίλησε και για την πορεία της «Μπάρτσα», δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε στο σωστό δρόμο και συνεχίζουμε τη βαθμολογική άνοδο. Δε πιστεύω πως τα πράγματα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται εύκολα για μας. Αντιθέτως, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να ωριμάσουμε ως ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr