Ο Θίο Γουόλκοτ έφτασε τα οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και δεν δίστασε μετά το τέλος του αγώνα με την Σάλκε, να δηλώσει στις κάμερες ότι αξίζει μια θέση στη βασική 11αδα της Αρσεναλ. Το ματς κόντρα στους Γερμανούς άλλωστε ήταν το πρώτο της φετινής σεζόν, στο οποίο ο Άγγλος επιθετικός, ξεκίνησε βασικός.

«Νιώθω ότι πρέπει να είμαι στη βασική 11αδα. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι και σήμερα βοήθησα την ομάδα μου.

Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα ακόμη και στη χαμένη ευκαιρία στο τέλος» τόνισε ο Γουόλκοτ, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Αρσέν Βενγκέρ σε ρόλο δεξιού εξτρέμ μετά τις απουσίες των Ζερβίνιο, Ράμσεϊ και Τσάμπερλεϊν.

Σημαντικό ρόλο στις επιλογές του Αλσατού τεχνικού πάντως, παίζει το γεγονός ότι ο Γουόλκοτ δεν έχει πει το «ναι» στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα. «Δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό τον προπονητή μου αλλά δεν θα έπρεπε. Ρωτήστε τον να σας απαντήσει» επεσήμανε ο Γουόλκοτ, ο οποίος διαπραγματεύεται ακόμη την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κανονιέρηδες».

Πηγή: england365.gr