Μπορεί η Άρσεναλ να μην κατάφερε να ανταποδώσει το… κέρασμα στη Σάλκε, παρά το υπέρ της προβάδισμα με δύο γκολ, και να επικρατήσει μέσα στην έδρα των Γερμανών (2-2), ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και χαρακτηρίζει την ισοπαλία ως δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Θίο Γουόλκοτ και ο Ολιβιέ Ζιρού έθεσαν τις βάσεις για μια σπουδαία νίκη της Άρσεναλ, κάνοντας το 0-2, όμως αυτή τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Ο Γιαν Χούντελααρ και ο Τζέφερσον Φαρφάν… βομβάρδισαν τους «κανονιέρηδες» και ισοφάρισαν για τη Σάλκε, γεγονός πάντως που δεν φάνηκε να στενοχωρεί ιδιαίτερα τον τεχνικό των Λονδρέζωνι: «Ύστερα από την κακή εμφάνιση του Σαββάτου (κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ήταν απαραίτητο να δείξουμε καλό πρόσωπο σήμερα και νομίζω πως το πετύχαμε», δήλωσε ο Βενγκέρ.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, εμείς ατυχήσαμε να δεχτούμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα», προσέθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Γουόλκοτ: «Ήταν ένας καλός πόντος για εμάς. Θα ήταν καταπληκτικό αν κερδίζαμε, όμως οι αντίπαλοι μας κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς χρειάστηκε να αμυνθούμε με δύναμη. Πλέον, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια για να προκριθούμε», ανέφερε ο Άγγλος επιθετικός.

Πηγή: sport-fm.gr