Την καριέρα του στην ΑΕΚ θέλει να κλείσει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο ιταλός αμυντικός δεν ξέχασε τα χρόνια στην Ελλάδα και την Ένωση και παρότι είχε μεγαλύτερη χρονική παρουσία στον ΠΑΟΚ, δέθηκε περισσότερο με τους κιτρινόμαυρους οπαδούς. Ο 35χρονος αγωνίζεται στην κυπριακή Αλκή και σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα της Μεγαλονήσου balla.com.cy δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά με το Δικέφαλο στο στήθος και να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Οι αναμνήσεις είναι φοβερές, ήταν δύο χρόνια φανταστικά. Είναι αναμνήσεις από μία μεγάλη ομάδα, από έναν υπέροχο κόσμο, από μία μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα. Είναι αναμνήσεις που κουβαλώ μέσα μου και χαίρομαι πολύ που τις θυμάμαι συχνά. Σίγουρα έχουν δει σε εμένα μεγάλο πάθος και την αγάπη για τη φανέλα. Γι’ αυτό μπήκα στην καρδιά αυτών των οπαδών και χαίρομαι πολύ», δήλωσε ο Τσιρίλο.

«Κατσάδα» Λίνεν για το τελείωμα φάσεων

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ προβληματίζονται για το μηδέν ενεργητικό, που εμφάνισαν για ακόμα μια μέρα. Ο Έβαλντ Λίνεν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση γνώρισε ακόμα μια ήττα με 1-0, μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες του και δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. «Στην προπόνηση κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει να κάνουμε τόσες και σε κανονικό αγώνα. Δεν είναι εύκολο, αλλά μέσα σε 2-3 εβδομάδες πρέπει να έχουμε καλή λειτουργία. Δεν μπορούμε να παίζουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο», επισήμανε στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν.