Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει ο Ατρόμητος χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τονίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Έχουμε χάσει τζάμπα βαθμούς. Αν θέλουμε να μείνουμε κοντά στους στόχους μας, αυτό δεν επιτρέπεται», είπε ο τεχνικός των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Εμείς αν θέλουμε να είμαστε κοντά στους στόχους, δεν επιτρέπεται να χάσουμε βαθμούς σε άλλα παιχνίδια, γιατί κατά τη γνώμη μου μερικούς βαθμούς σε κάποια παιχνίδια τους χάσαμε τζάμπα. Αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, γιατί ο αντίπαλος (Πανθρακικός) έχει αλλάξει προπονητή και του χρειάζονται οι βαθμοί γιατί είναι πολύ πίσω. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δυνατοί και πάρα πολύ σοβαροί για να κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς.

Για την αλλαγή προπονητή στον Πανθρακικό:
«Σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα πάντα έχει κίνητρο παραπάνω. Ο καινούριος προπονητής μπορεί να αλλάξει την ομάδα και θα δούμε τί θα γίνει. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πάρα πολύ σοβαροί γι’ αυτό το παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Για τις απουσίες των Επστάιν και Ιγκλέσιας:
«Έχουμε αυτούς τους δύο παίκτες που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε, όμως πιστεύω ότι οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα είναι καλοί».

Πηγή: Sport-fm.gr