Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μονπελιέ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε γαλλικά ΜΜΕ ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Μάλιστα, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε έναν σύλλογο, όπως είναι οι «ερυθρόλευκοι» και θα ήθελε να κλείσει στο λιμάνι την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Για το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μονπελιέ, είπε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο που έχουμε στην Ευρώπη, για να κάνουμε μια καλή πορεία. Παίξαμε με πάθος, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα», ενώ στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους»: «Σε κάθε ματς αγωνιζόμαστε σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Διαθέτουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και κάθε χρόνο παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος ευρωπαϊκός σύλλογος και θα ήθελα να κλείσω σε αυτόν την καριέρα μου».

Εκτός από το μέλλον του ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στο… γαλλικό παρελθόν του, αφού παλαιότερα είχε φορέσει τις φανέλες των Αζαξιό, Σεντάν και Ναντ:
«Λυπάμαι για την εικόνα που έχουν στην Γαλλία για μένα. Έχουν μείνει στα παλιά και κάποιες όχι και τόσο καλές μου εμφανίσεις. Έκανα λάθη, αλλά ήμουν μικρός τότε. Τώρα είμαι 26 ετών και έχω ωριμάσει, με αποτέλεσμα να πραγματοποιώ πολύ καλύτερες εμφανίσεις» και για το κεφάλαιο εθνική υπογράμμισε: «Θέλω να φορέσω ξανά την φανέλα της εθνικής, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα».

Πηγή: Sport-fm.gr