Στον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός αντέδρασε από την στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ από την Μονπελιέ, στάθηκε ιδιαίτερα ο Λεάντρο Γκρέκο μετά το «διπλό» των Πειραιωτών για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά όταν δεχθήκαμε το 1-0 αντιδράσαμε καταπληκτικά», πρόσθεσε ο Ιταλός μέσος.

Με δηλώσεις του στην κάμερα του Οlympiacos TV, ο Ιταλός άσος των Πειραιωτών, αναφέρθηκε στο ματς της Γαλλίας. «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά όταν δεχτήκαμε το 1-0 αντιδράσαμε καταπληκτικά. Πετύχαμε δύο γκολ και αξίζαμε τη νίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε σε ότι αφορά την συνέχεια:

«Το επόμενο παιχνίδι τώρα είναι στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε κερδίζοντας. Είμαστε χαρούμενοι με το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Γκρέκο σχολίασε: «Είμαστε στα μισά του δρόμου. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μονπελιέ που θα είναι ένα πολύ σημαντικό για μας και η νίκη εξίσου σημαντική».

Πηγή: Sport-fm.gr