Μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να είναι ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Οι Βαυαροί έχουν ήδη στείλει αντιπροσωπεία στο Μιλάνο για να διερευνήσουν το «έδαφος», ελπίζοντας να μπορέσουν να ξεκινήσουν σύντομα διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μίλαν.

Μπορεί η τρίτη του χρονιά στη Μίλαν να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού η απόδοσή του είναι σε συνεχή πτώση, ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, ωστόσο, χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μια από αυτές φέρεται να είναι η Μπάγερν Μονάχου, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Αυτό αναφέρουν εφημερίδες της Ιταλίας, στις οποίες τονίζεται πως η Μπάγερν έχει στείλει αντιπροσωπεία στο Μιλάνο για να διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του Γκανέζου μεσοεπιθετικού. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Γερμανοί είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν και τα οποία προέρχονται κυρίως από την πλευρά του παίκτη.
Συγκεκριμένα ο Μπόατενγκ έχει δηλώσει πως επιθυμεί να μείνει στη Μίλαν, αφού του αρέσει η ζωή στο Μιλάνο, ενώ ετοιμάζεται και για τον γάμο του.

Αυτό, ωστόσο, που μοιάζει να είναι το σημαντικότερο ζήτημα, είναι η παρουσία του ετεροθαλούς αδελφού του Κέβιν Πρινς, Ζερόμ, με τον οποίον ο παίκτης της Μίλαν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Ένα πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Γιουπ Χάινκες, αν οι διαπραγματεύσεις έχουν θετική έκβαση και οδηγήσουν τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στο Μόναχο.

Πηγή: sport-fm.gr