Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στην εθνική Ολλανδίας, μετά τις αποκαλύψεις του ρουμανικού Τύπου που θέλει τους αστέρες των «οράνιε» να περνούν …αξέχαστες στιγμές με γυναικεία συντροφιά στο Βουκουρέστι. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ο «αρχηγός» της παρέας, με το πάρτι να οργανώνεται από έναν πρώην άσο της Τσέλσι.
Η εθνική Ολλανδίας επισκέφτηκε τη Ρουμανία για το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μάλιστα, φαίνεται να σκόραρε –τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, αφού ο Ολλανδός άσος εθεάθη με Ρουμάνες ιερόδουλες σε δρόμους του Βουκουρεστίου.

Συγκεκριμένα, οι ολλανδικοί «Times» επικαλούνται δημοσιεύματα στο ρουμανικό Τύπο, τα οποία αναφέρουν πως «ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Ιμπραήμ Αφελάι, ο Κλάας-Γιαν Χούντελαρ και ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ διασκέδασαν μέχρι αργά με ιερόδουλες, μετά το ματς της εθνικής τους ομάδας». Μάλιστα, το πάρτι σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας φαίνεται πως το είχε οργανώσει ο Αντριάν Μούτου, ενώ και ο Τσίπριαν Μαρικά είχε το …δικό του ρόλο. Η βραδιά άρχισε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε στις 4, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.


Στο μεταξύ, και η «De Telegraaf» αναφέρεται στο περιστατικό, ενώ δεν είναι λίγες οι ολλανδικές ιστοσελίδες που δημοσιεύουν και φωτογραφίες, έξω από το μαγαζί όπου ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιόρτασε το …γκολ του.

Πηγή: england365.gr.