Ο Αντριάν Αρέγι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Αργεντινή ότι φεύγει οριστικά από τη Σαν Μαρτίν ντε Τουκουμάν, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο 26χρονος Αργεντινός μέσος, για τον οποίο κινείται η ΑΕΚ, αποκάλυψε πως το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νιούελς την Παρασκευή θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της νυν ομάδας του.

Ο Αρέγι τόνισε πως η πρόταση που έχει γίνει, είναι συμφέρουσα τόσο για τη Σαν Μαρτίν όσο και για την Τέμπερλεϊ (στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του) και ότι ο ίδιος θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Δέχθηκα πολύ αγάπη στον σύλλογο και όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ δούλεψα σε προσωπικό επίπεδο. Φεύγω για το Μπουένος Αϊρες και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το παιχνίδι με τη Νιούελς. Θα είναι το τελευταίο. Είναι μια πολύ καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίν και για την Τέμπερλεϊ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται καθώς ένα από τα όνειρά μου είναι να παίξω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για τον παντοτινό σεβασμό και για το γεγονός ότι με κάνατε να αισθανθώ άνετα. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη», ανέφερε ο Αρέγι.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά και θα παίξω την Παρασκευή. Μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι σε μια φορτωμένη χρονιά. Πριν φύγω, έδωσα στον πρόεδρο Ρομπέρτο Σάγρα τον λόγο μου. Θα ήθελα να επιστρέψω. Μια μέρα θα μου άρεσε να γυρίσω».

Όπως έχουμε αναφερθεί, για να προχωρήσει η μετακίνηση του Αρέγι στην ΑΕΚ, θα χρειαστεί η Σαν Μαρτίν να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από την Τέμπερλεϊ και στη συνέχεια να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή στην Ένωση.

Πηγή: gazzetta.gr