Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του με τη Νάπολι εμφανίστηκε μετά τη λήξη του ματς ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο τεχνικός της Λάτσιο ήλπιζε σε καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του στο Σαν Πάολο και παραδέχτηκε πως μετά το δεύτερο γκολ των «παρτενοπέι» οι ποδοσφαιριστές του παράτησαν το παιχνίδι. Τέλος εκθείασε τον Μίροσλαβ Κλόζε που ομολόγησε πως σημείωσε γκολ με το χέρι.

Πριν το ματς του Σαν Πάολο ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ήταν αισιόδοξος πως η Λάτσιο θα δυσκολέψει πολύ τη Νάπολι. Δήλωνε, μάλιστα, πως θεωρεί την ομάδα του δυνατότερη των γηπεδούχων. Η εικόνα του αγώνα, όμως, ήταν διαφορετική, με τη Νάπολι να επιβάλει το ρυθμό της και να φτάνει σε μια άνετη νίκη με 3-0, χάρη στο χατ τρικ του Έντινσον Καβάνι.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση, ο Βόσνιος τεχνικός της Λάτσιο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. «Δεν γίνεται να είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Κατά τη διάρκεια του ματς έγιναν πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Μπήκαμε αρκετά δυνατά στον αγώνα, προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά όλα αυτά μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ. Μετά καταρρεύσαμε», δήλωσε ο Πέτκοβιτς.

Η Λάτσιο ήταν και άτυχη, πάντως. «Το πρώτο γκολ μπήκε με καραμπόλα. Το δεύτερο μπορούσε να το αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Για το τρίτο δεν λέω τίποτα. Όλοι είδαν από πού ξεκίνησε την κούρσα ο Καβάνι», απάντησε ο Πέτκοβιτς, αφήνοντας αιχμές για το μη καταλογισμό οφσάιντ στον Καβάνι. «Από αυτά βγαίνει το συμπέρασμα πως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά δεν δικαιολογεί την εμφάνισή μας, που ήταν πολύ κακή», συνέχισε ο τεχνικός της Λάτσιο.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Πέτκοβιτς εκθείασε την κίνηση του Κλόζε. «Το γκολ που έβαλε ήταν άκυρο και έκανε σωστά να το επισημάνει στο διαιτητή. Έδειξε πως είναι μεγάλος παίκτης και σπουδαίος χαρακτήρας. Από αυτό το σημείο και μετά, όμως, η ομάδα κατέρρευσε και δεν ξέρω το λόγο. Ελπίζω να μην επηρεάστηκαν από την κίνηση του Μίροσλαβ», είπε ο Πέτκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr