Επίθεση στον Κώστα Μήτρογλου εξαπολύουν Γάλλοι δημοσιογράφοι, κυρίως ρεπόρτερ της Μαρσέιγ, με τον Έλληνα επιθετικό να δέχεται τα «πυρά» τους λόγω του ότι ακόμη δεν έχει προσφέρει όσα θα ήθελαν στην ομάδα της Μασσαλίας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του RMC Sport, Ντανιέλ Ριολό, «στολίζει» τον 30χρονο σέντερ φορ, αποκαλώντας τον «κατσίκι», ενώ μειώνει και τον ΠΑΟΚ, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να παίζει» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Βλέποντας τον Ραμί να σκοράρει στον αγώνα με κάνει ευτυχισμένο. Η Μαρσέιγ πραγματικά χρειαζόταν αυτήν τη νίκη, για να ξαναβρούν οι παίκτες τον εαυτό τους. Ο Ραμί ανέβασε και την αυτοπεποίθησή του και βοηθά τη Μαρσέιγ.

Ο Μήτρογλου είχε την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς; Μην… πυροβολείτε τους ποδοσφαιριστές, ευκαιρίες χάνονται… Αλλά, αφήστε το, μη γίνεστε κακοί. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να κλάψουμε στην πλάτη του για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Άλλωστε έχει περάσει ένας χρόνος που χάνει ευκαιρίες. Είναι άσχημο και είναι κρίμα. Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να παίζει στον ΠΑΟΚ», ήταν το μήνυμα του Ριολό.

Η Μήτρογλου έχασε πράγματι μια μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με την Ντιζόν, καθώς μόνος με το ανυπεράσπιστο τέρμα κατάφερε να πετάξει την μπάλα ψηλά άουτ.