Κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ απήυθηνε ο ΑΣ Παπάγου μέσω ανακοίνωσης του, για το φιλικό παιχνίδι που θα διοργανωθεί στην μνήμη του Αλφόνσο Φορντ την Κυριακή 9/9 (20:30) στο γήπεδο του Παπάγου. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί με αφορμή την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τον χαμό του άτυχου Αμερικανού και σε αυτό θα τεθούν αντιμέτωποι παλαίμαχοι άσοι του Παπάγου και ομάδα επιλέκτων. Το παρών θα δώσουν μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Ιωαννίδης καθώς και εκπρόσωποι της ΕΟΚ.

Πολλές μεγάλες δόξες του αθλήματος θα τιμήσουν την μνήμη του Αλφόνσο Φορντ, μεταξύ αυτών και οι Σιγάλας, Ρεντζιάς, Αλβέρτης, Κακιούζης, Μπουντούρης.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Παπάγου:

«Ο Α.Σ. Παπάγου ως η πρώτη ομάδα που έφερε στο ελληνικό μπάσκετ τον Φορντ τιμά τη μνήμη του με έναν αγώνα μεταξύ συμπαικτών του Αμερικανού στον Παπάγο και ομάδας επίλεκτων αντιπάλων που ταλαιπωρούσε και συμπαικτών του σε Σπόρτιγκ, Περιστέρι και Ολυμπιακό.

Για τον Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ θα αγωνιστούν οι Μιχάλης Υφαντής, Γιώργος Λιμνιάτης, Τάσος Καταρντζής, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Σιγάλας, Αλέξης Κυρίτσης, Θοδωρής Αποσκίτης, Χρήστος Γκογκίδης, Βαγγέλης Λογοθέτης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Δήμητρης Κόρβινγτον, Νίκος Παγόπουλος. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κώστας Μίσσας.

Στην ομάδα των επιλέκτων θα αγωνιστούν
οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μιχάλης Κακιούζης, Μιχάλης Πελεκάνος, Νάσος Χούμπαυλης, Νίκος Κασουρίδης, Βασίλης Σούλης, Γιάννης Κρητικός, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Δημήτρης Ποδαράς, Βασίλης Κικίλιας, Γιάννης Κρητικός ενώ θα παρευρεθούν και οι Κώστας Τσαρτσαρής και Θοδωρής Παπαλουκάς. Προπονητής της ομάδας των επιλέκτων θα είναι νυν κόουτς του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης.

Την εκδήλωση θα την παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής ενώ με την παρουσία του θα μας τιμήσει πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, εκπρόσωποι της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ καθώς και πλήθος βετεράνων παικτών που έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι στο ελληνικό (και όχι μόνο) μπάσκετ.

Ο Α.Σ. Παπάγου αποφάσισε να υπάρξει εισιτήριο με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ αφού ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Μέριμνα» η οποία είναι μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο.

Ο Αλφόνσο σας περιμένει για να ακούσει ένα ακόμη χειροκρότημα. Το αξίζει».

Πηγή: Sport-fm.gr