Στην σπουδαία δουλεία που κάνει ο Φερέιρα στάθηκε ο Στράτος Αποστολάκης. Ο παλιός άσος των «πράσινων» τόνισε πως ο Σισοκό είναι παίκτης με ποιότητα, αλλά πέραν αυτού, η υπόλοιπη ομάδα είναι… «μια ομάδα φτιαγμένη για να τρέχει. Για αυτό πίεσε την Μάλαγα στο β’ μέρος και χωρίς να έχει κατοχή μπάλας».

Και συμπλήρωσε, πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Αποστολάκης στον NOVASPORT- FM.

«Το συμπέρασμα από το παιχνίδι με την Μάλαγα, είναι, πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλέψει κάτι παραπάνω. Δεν περίμενα να δω μια καλύτερη ομάδα από αυτή που είδα, αλλά περίμενα πως θα παλέψει το παιχνίδι. Το πάλεψε και δεν τα κατάφερε. Βέβαια, εξαρτάται τι απαιτήσεις έχει κάποιος από την ομάδα.

Τον Παναθηναϊκό τον βαραίνουν όλα τα προβλήματα που κουβαλάει από το καλοκαίρι. Δεν συμφωνώ με την άποψη πως στο χθεσινό ματς δεν είχε εμπειρία, διότι απέναντι του δεν είχε καμιά έμπειρη ομάδα. Αυτά που συζητιούνται όλο το καλοκαίρι, επηρεάζουν το κλίμα. Διότι δεν υπάρχει κανείς πια για να βάλει ένα πήχη σε αυτή την ομάδα για το τι μπορεί να κάνει και που να φτάσει.

Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Αν εξαιρέσουμε τα χρήματα που καλό θα ήταν να πάρει η ομάδα, νομίζω πως το Γιουρόπα Λιγκ είναι καλύτερο για τους «πράσινους». Σε αυτή τη διοργάνωση μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί.

Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα, ποιότητα, έχει μόνο ο Σισοκό που θα μπορούσε να σταθεί και σε πολύ πιο δυνατούς Παναθηναϊκούς. Κατά τα άλλα, ο προπονητής έχει μια φιλοσοφία και την καταφέρνει. Θέλει μια ομάδα πρωτίστως να τρέχει και σε δεύτερο βαθμό να βασίζεται στην ποιότητα. Φάνηκε αυτό και στο δεύτερο μέρος. Παρά την κατοχή της μπάλας από την Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός πίεζε. Είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για το μέλλον αυτό, διότι παλιότερα η ομάδα έπαιζε ένα στατικό ποδόσφαιρο περιμένοντας από κάποιον να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Τώρα για το πρωτάθλημα, αν ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός, τότε μπορεί ο Παναθηναϊκός να το κατακτήσει. Αν ο Ολυμπιακός είναι καλός, έχει καλύτερο ρόστερ, δεν εχει διοικητικα προβλήματα και λογικά είναι φαβορί. Το σημαντικό δεν είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, αλλά να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr