Ακόμα μία περίπτωση παίκτη που ενδέχεται να φύγει από την ΑΕΚ, χαρίζοντας ένα μέρος του ποσού που του οφείλεται, έρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιαλμά, η πλευρά του οποίου βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Ένωση προκειμένου να αποχωρήσει και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Σιαλμάς για τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, βρίσκεται στην αποστολή για το σημερινό φιλικό ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών αλλά κανείς δεν μπορεί να πει αν θα παραμείνει στην Ένωση. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει αφού ήδη έχουν αρχίσει επαφές του μάνατζέρ του με την διοίκηση για το «διαζύγιο».

Βέβαια, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να έχει κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος, πέρα από ένα μέρος των οφειλομένων προς τον παίκτη, το οποίο ο Σιαλμάς θα «χαρίσει» προκειμένου να φύγει. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Προτάθηκε και ο Βούκιτς

Ο επιτελικός χαφ της Παρτιζάν, Ζβόνιμιρ Βούκιτς προτάθηκε στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 33 ετών, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Σερβίας, όχι μόνο την περασμένη σεζόν, αλλά και την περίοδο από το 2000 έως το 2003.

Βέβαια για να προχωρήσει η υπόθεση, εφόσον βέβαια ενδιαφερθεί η ΑΕΚ για την απόκτησή του, θα πρέπει να προχωρήσει και το θέμα με τη φορολογική ενημερότητα της «Ένωσης».

Πηγή: sport-fm.gr