Δύο κρούσεις από τον Ολυμπιακό, μία πριν περίπου ένα μήνα και ακόμη μία πριν δέκα μέρες, φέρεται να δέχτηκε και να απέρριψε ο Κουίνσι παραμένοντας πιστός στον Παναθηναϊκό. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Γκανέζου μεσοεπιθετικού, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους», άνθρωπος του συλλόγου του Πειραιά προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος άσος, που λέγεται πως μίλησε για το θέμα με τον Δημήτρη Γόντικα και με τον Σεμπαστιάν Λέτο, δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει καν με τον Ολυμπιακό.

Ο Κουίνσι, αφού περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και πιθανώς να είναι παρών στην απογευματινή προπόνηση. Δεν δηλώθηκε στη λίστα που κατατέθηκε χθες στην UEFA, αλλά οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να κάνουν μία αλλαγή στους διαθέσιμους παίκτες για τα προκριματικά του Champions League μέχρι και μία μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι.

Μεταγραφή… στο τέλος

Ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε χθες πως «… δεν υπάρχει στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή κάποια μεταγραφή». Πάντως το παράθυρο για μία επιπλέον προσθήκη, στα χαφ, είναι ορθάνοιχτο. Αν υπάρξει προσθήκη, θα γίνει προς τα τέλη Αυγούστου.

Θα ζητήσει ψηφοφορία
Η Σούπερ Λίγκα απέρριψε το αίτημα για αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο, προκειμένου οι «πράσινοι» να προετοιμαστούν ξεκούραστα για τη ρεβάνς με τη Μάλαγα. Η διοργανώτρια αρχή έκρινε πως έτσι θα δημιουργηθεί… δεδικασμένο και οι ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη θα καταθέτουν ανάλογα αιτήματα. Οι «πράσινοι» προτίθενται να ζητήσουν ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Σούπερ Λίγκας στη συνεδρίαση της Παρασκευής. Με τον τρόπο αυτό θα μετρήσουν και «φίλους» στη Σούπερ Λίγκα.

Άδεια η Παιανία
Χωρίς εννέα παίκτες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Οι Κατσουράνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, Μαυρίας, Λαγός, Φουρλάνος και Βελάσκες έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του την Πέμπτη, εξαιρουμένου του αμυντικού από τη Βενεζουέλα που επιστρέφει την Παρασκευή, μιας και η εθνική του ομάδα παίζει φιλικό στην Ιαπωνία.

Πηγή: sport-fm.gr