Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ζητήσει οπωσδήποτε την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού με τους Ονιέγου, Ματάισεν, Χάιντσε και Κανού να έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

Δεν προλαβαίνει να κάνει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Γκρέκο, ενώ εκτός από το φιλικό κόντρα στη Βίλεμ θα είναι οι ανέτοιμοι Μιραλάς και Ζαραδούκας.

Τα ονόματα αρκετά στη λίστα των στόπερ, ωστόσο σιγά σιγά το τοπίο θα αρχίσει να ξεδιαλύνει. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ζητήσει -οπωσδήποτε- την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν για έναν έμπειρο (από 28 μέχρι 33 ετών), ο οποίος θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα.

Ποιοι όμως φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής; Ο Μπρούνο Άλβες είναι μία πολύ καλή, αλλά δύσκολη και συνάμα περίπλοκη υπόθεση. Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν στέκονται μόνο εκεί, καθώς εξετάζουν περιπτώσεις και από άλλες χώρες. Από την Πορτογαλία έχει προταθεί ο Ονιέγου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πρόκειται για μία καλή περίπτωση και συμφέρουσα, αφού το κασέ του Αμερικανού δεν είναι απαγορευτικό.

Από Ισπανία, ο Ολυμπιακός -για την ώρα- έχει στη λίστα του, τους Ματάισεν και Μαρτσένα. Ο πρώτος «αρέσει» στη διοίκηση, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα αποχωρήσει από τη Μάλαγα, ενώ ο δεύτερος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, λόγω του υποβιβασμού της Βιγιαρεάλ. Επίσης, έχει ακουστεί και το όνομα του συμπαίκτη του 33χρονου αμυντικού στα «κίτρινα υποβρύχια», Ροντρίγκο Γκονζάλεθ, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα θα κλείσει στη Σαν Λορέντζο.

Τέλος, ιδανική περίπτωση φαντάζει αυτή του Χάιντσε. Ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, του στόπερ και τους αριστερού μπακ, αλλά έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν θα είναι στα πλάνα του Ζέμαν, την επόμενη σεζόν.

Αναβάλλεται το ντεμπούτο του Γκρέκο

Εκτός αποστολής από το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Βίλεμ θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ιταλός μέσος ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στον αχίλλειο και παρά την επιθυμία του να αγωνιστεί, το ιατρικό επιτελείο άναψε το «κόκκινο φως» για τη συμμετοχή του. Πέραν του νεοαποκτηθέντα μέσου, ανέτοιμοι να αγωνιστούν κόντρα στην ολλανδική ομάδα είναι και οι Κέβιν Μιραλάς και Γιάννης Ζαραδούκας. Μπορεί οι δύο τελευταίοι να έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και να μην νιώθουν ενοχλήσεις, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να ρισκάρουν ακόμα.

Πηγή: sport-fm.gr