Μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να μην τράβηξε το θέμα στα άκρα και να έδωσε κανονικά το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν και δηλαδή αναμενόταν να επιστρέψει, ωστόσο ο… πάγος μεταξύ του Κροάτη άσου και του προέδρου της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν παύει να υπάρχει.

Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας εντάχθηκε στο πρόγραμμα των «μερένχες», όπως και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της που έπαιξαν στο Μουντιάλ (Μαρσέλο, Βαράν, Κασεμίρο και Κόβασιτς), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να φύγει. Μάλιστα, ξεκαθάρισε μετά το πρόγραμμα εκγύμνασης την πρόθεσή του να φύγει από τη Μαδρίτη, στο δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ, τον Χοσέ Άνχελ Σάντσες.

Επίσης, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, χθες επέστρεψε στη Μαδρίτη και ο πρόεδρος της Ρεάλ, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια συνάντηση μεταξύ Πέρες και Μόντριτς, είτε κάποιο ραντεβού του Χουλέν Λοπετέγκι με τον Κροάτη μέσο.

Αυτό που λέγεται ότι θα συμβεί, είναι να υπάρξει μια επαφή της πλευράς του Κροάτη με τους επιτελείς της Ρεάλ, για να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα συμβεί με το μέλλον του στην ομάδα. Στην Ίντερ καραδοκούν για να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή, έχοντας και ως… μπούσουλα, το πώς εξελίχθηκε η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.