Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μίλαν, κυρίως μετά και τις πωλήσεις των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα.

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι προσπαθώντας να ηρεμήσει τα… πνεύματα, τόνισε ότι η διοίκηση προτίθεται να επιστρέψει τα χρήματα σε αυτούς που θα δώσουν πίσω τα διαρκείας, που αγόρασαν ήδη εν όψει της νέας σεζόν.

Φυσικά, η… οργή των οπαδών του ιταλικού συλλόγου δεν έγκειται μόνο στις πωλήσεις των δύο παικτών στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήδη, έχουν αποτελέσει παρελθόν από το περυσινό ρόστερ οι Νέστα, Γκατούζο, Ζέεντορφ, Ιντζάγκι, Ζαμπρότα και Φαν Μπόμελ, με τις αποχωρήσεις των Ίμπρα και του Βραζιλιάνου να είναι η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, την ώρα που η ενίσχυση είναι μηδαμινή.

«Η Μίλαν είναι προετοιμασμένη να επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το μεταγραφικό μας σχεδιασμό ως τώρα», τόνισε σχετικά ο Γκαλιάνι στην «Corriere della Sera».

Μάλιστα, η… τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι στο απόκομμα των διαρκείας εικονίζεται ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έχει «αποχαιρετήσει» την Μίλαν και όσο να ναι, οι φίλοι της ομάδας… εξαγριώνονται περισσότερο να βλέπουν την μορφή του ενώ δεν αποτελεί μέλος αυτής.

Πηγή: sport-fm.gr