Σε αναμονή βρίσκεται ακόμα ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σχετικά με το μέλλον του. Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του μέχρι τώρα δεν τον ικανοποιούν και τις έχει απορρίψει όλες.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello sport» η επόμενη πρόταση που θα φτάσει στον Άλεξ θα προέρχεται από την Αγγλία και τη Γουότφορντ.

Η καριέρα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους ολοκληρώθηκε μετά την άρνηση των «μπιανκονέρι» να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Έτσι ο μεγάλος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στον Άλεξ δεν τον ικανοποιούν και έτσι ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Επόμενη, που αναμένεται να φτάσει, σύμφωνα με μάνατζερ από τη Βρετανία, είναι αυτή από την Γουότφορντ.

Η Αγγλική ομάδα αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζαμπάολο Πότσο, που επέλεξε τον Τζιανφράνκο Τζόλα για προπονητή.

Η «ψυχή» της ομάδας είναι, λοιπόν, ιταλική, ενώ και το «πρότζεκτ» μοιάζει ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά τον Ντελ Πιέρο.

Ο Ντελ Πιέρο και η οικογένειά του είναι θετικοί σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο Λονδίνο, αλλά το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι η δυναμικότητα της Γουότφορντ. Η ομάδα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και αυτό θα ήταν ένα «πισωγύρισμα» για την πορεία του Άλεξ.

Μένει να δούμε αν ο Τζόλα θα καταφέρει να πείσει τον συμπατριώτη του για την προοπτική της ομάδας και αν ο Ντελ Πιέρο θα κάνει αποδεκτή την πρόταση της Γουότφορντ.

Πηγή: sport-fm