Αφού σε δύο 24ωρα, διατέθηκαν ήδη 1056 κάρτες, την στιγμή που πριν δύο χρόνια (επί Πατέρα) που οι «πράσινοι» είχαν σπάσει το ρεκόρ, είχαν «φύγει» 884! Βέβαια, από τα 1056 που έχουν πουληθεί, τα 226 είναι και εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, αφού μεγάλο ρόλο παίζει και το κόστος.

Το οποίο, είναι 150 ευρώ για την κάρτα μόνη της, αλλά 250 ευρώ για να εγγραφεί κάποιος στο σωματείο και να αγοράσει κάρτα. Αφού 175€ κοστίζει μόνη της η εγγραφή και κατόπιν, το εισιτήριο διαρκείας που κοστίζει 150€ πουλιέται με 50% έκπτωση. Παρόλα αυτά, εάν συνεχιστούν με την ίδια κινητικότητα οι πωλήσεις, το ποσό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν θα ανέβει τόσο πολύ αλλά ταυτόχρονα, θα υπάρχουν έσοδα στην ΠΑΕ.

Σίγουρα, είναι προτιμότερο κάποιος να γίνεται και μέλος του Σωματείου ταυτόχρονα, αλλά έχει να κάνει και με τους καιρούς που ζούμε. Διότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει άπαντες. Και για τέτοιους καιρούς, η αλήθεια είναι πως η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Αφού στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, έχουν εγγραφεί ήδη λίγο πάνω από 2.200 άτομα και ακόμη 1.000 έχουν αγοράσει διαρκείας. Και είναι δεδομένο πως τα νούμερα, μέρα με την μέρα θα ανεβαίνουν. Και το ποσό στα ταμεία και οι εγγραφές στο Σωματείο και οι πωλήσεις στα διαρκείας. Ειδικά, εάν το «τριφύλλι» προκριθεί στον τρίτο προκριματικό και εξασφαλίσει συμμετοχή σε ομίλους. Είτε του Champions League, είτε του Europa…

Πηγή: sport-fm.gr