Αν και έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που θέλουν την Ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να έχει ήδη συμφωνήσει με τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Ντικ Άντβοκατ, η ίδια η ομοσπονδία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως τα ονόματα των υποψηφίων ομοσπονδιακών τεχνικών θα γίνουν γνωστά αύριο.

Η αποχώρηση του Ντικ Άντβοκατ από τον πάγκο της εθνικής Ρωσίας ήταν γνωστή πριν από το Euro. Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, με σημερινή ανακοίνωσή της, κάνει σαφές πως αύριο θα γνωστοποιηθούν τα ονόματα των υποψηφίων να αντικαταστήσουν τον Ολλανδό, διαψεύδοντας πως έχει ήδη συμφωνήσει με κάποιον από αυτούς.

Πληροφορίες από τη Ρωσία αναφέρουν πως ανάμεσα στα ονόματα που θα ανακοινωθούν ξεχωρίζουν αυτά των Ιταλών Φάμπιο Καπέλο, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Μαντσίνι που εργάζεται στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Σπαλέτι που κάθεται στον πάγκο της Ζενίτ, πρέπει να πάρουν άδεια από τις ομάδες τους, για να προπονήσουν την εθνική Ρωσίας. Αντίθετα ο Καπέλο είναι άνεργος και συνεπώς πιο εύκολη περίπτωση.

Το όνομα, πάντως, που αναμένεται να κάνει αίσθηση, είναι αυτό του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει δηλώσει πως θα ξεκουραστεί τη χρονιά που έρχεται, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της Ρωσικής ομοσπονδίας να ελπίζουν πως θα μπορέσουν να τον πείσουν να αναλάβει τις τύχες της εθνικής τους.

Πηγή: sport-fm.gr