Ενθουσιασμένος με την ομάδα που χτίζει ο Αντρέα Στραματσιόνι ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μιλώντας στην ιταλική «Gazzetta dello Sport».

«Αν πρέπει να πω πόσο ενθουσιασμένος είμαι σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10, θα έλεγα σίγουρα 10! Χτίζουμε μία νέα ομάδα, με αξιοπιστία και δύναμη, κάτι που θα έχει διάρκεια. Το νέο μας πρότζεκτ βασίζεται σε νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και ο Στραματσιόνι είναι ο δημιουργός όλου αυτού. Θέλουμε να κατακτήσουμε τρόπαια και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτή τη χρονιά είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Η αλήθεια είναι ότι κάθε νέα αρχή εμπεριέχει και ρίσκα, αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να μας γοητεύει η όλη κατάσταση και αυτό ακριβώς συμβαίνει», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Ίντερ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Το να παίζεις στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τόσο χρόνια συμμετείχες στο Τσάμπιονς Λιγκ, σου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Αλλά πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση, στην οποία παίζουν σπουδαίοι σύλλογοι. Και μην ξεχνάμε ότι είμαστε η Ίντερ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αν και είναι άβολο να παίζεις Πέμπτες, κάποιες φορές σε μακρινές χώρες», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr