Ο Απόστολος Παπουτσάκης χθες το βράδυ προανήγγειλε την αποχώρηση του Μάριο Μπούντιμιρ από τον Εργοτέλη και ουσιαστικά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης επιθετικός αποτελεί επιλογή του Γιώργου Δώνη για τον «Δικέφαλο του Βορρά», για την επίθεση καθώς τον θεωρεί μια αξιόλογη λύση.

Σίγουρα ο Δώνης θα ήθελε να μπορούσε να επιλέξει έναν επιθετικό που βάζει 20 γκολ τη σεζόν αλλά κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν. Έτσι η λύση του Μάριο Μπούντιμιρ φαντάζει ιδανική για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τηρουμένων των αναλογιών και των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν όχι μόνο στον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά γενικότερα σε όλες τις ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεγάλο ατού του Μπούντιμιρ για τον Γιώργο Δώνη είναι το γεγονός ότι έχει την ικανότητα να υποδέχεται αρκετά καλά την μπάλα και έχει την τεχνική να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του αλλά και τον όγκο να παλέψει με τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς.

Τα χαρακτηριστικά αυτά δίνουν την ευκαιρία στον Δώνη να επιλέξει το αγαπημένο του 4-4-2 με τον Μπούντιμιρ να είναι ο ένας από τους δύο σέντερ φορ της ομάδας και ο λεγόμενος… target man.

Εκτός αυτών στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι ο Μπουντιμιρ θα δει τον ΠΑΟΚ ως μια ιδανική επιλογή για την καριέρα του και ένα… άλμα από τον Εργοτέλη σε μια ομάδα άλλου επιπέδου στο οποίο θα ήθελε να αποδείξει ότι είναι ικανός να ανταπεξέλθει.

Πηγή: sport-fm.gr