Η διαδικασία των πέναλτι θύμιζε …ρώσικη ρουλέτα και η εθνική Αγγλίας αποκλείστηκε με αυτό τον τρόπο από την Ιταλία. Εάν πιστεύετε στη μοίρα και στα παιχνίδια της, τότε δείτε τον «ένοχο» για την ήττα των «τριών λιονταριών» από τους «ατζούρι». Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν τιμωρημένος στα δύο πρώτα παιχνίδια του Euro 2012 και αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων, αλλά και στα προημιτελικά κόντρα στην Ιταλία.

Ο Ρούνεϊ –λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη του τουρνουά- αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στα τραπέζια της ρώσικης ρουλέτας και του πόκερ στα καζίνο του Λας Βέγκας.

Αγγλική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες με τον στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στη «Μέκκα του τζόγου» παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του Γουές Μπράουν. Με βάση το ρεπορτάζ, οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο Λας Βέγκας, παίζοντας γκολφ, διασκεδάζοντας σε νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και περνώντας αρκετές ώρες στα τραπέζια της ρουλέτας και του πόκερ.

Πηγή: england365