Από χίλια κύματα περνά το μέλλον της Μίλαν, με τις πληροφορίες από Ιταλία να αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αλλάξει χέρια και από κινέζικα να περάσει σε… αμερικανικά. Μάλιστα, φαίνεται ότι είναι δύο οι ενδιαφερόμενοι για τους «ροσονέρι», που ίσως τελικά να βγάλουν τον σύλλογο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Ρόκο Κομίσο (ιταλικής καταγωγής Αμερικανός) έδωσε στον Γιόνγκονγκ Λι διορία 48 ωρών, προκειμένου να απαντήσει στην πρότασή του. Αυτή, σύμφωνα με τις «Gazzetta dello Sport» και «Il Sole 24 Ore» ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ, συν μια συμφωνία για κάλυψη του δανείου που πήρε η Μίλαν από την Elliott Management.

Αν και η πρόταση από τον ιδιοκτήτη της New York Cosmos μοιάζει στα μάτια του περισσότερου κόσμου αρκετά δελεαστική, ο ίδιος ο Λι φέρεται να τη «φρενάρει», καθώς περιμένει την πρόταση από τον Τόμας Ρίκετς (επίσης Αμερικανού), που είναι ο ιδιοκτήτης των Chicago Cubs. Αυτή η προσφορά αναμένεται εντός των επόμενων ημερών…

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν γρήγορα, καθώς η ομάδα απειλείται με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω παραβίασης του Financial Fair Play.