Βροχή φτάνουν στον Παναθηναϊκό οι προτάσεις για προπονητές μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παρότι οι συγκρίσεις με τον Σέρβο τεχνικό θα είναι άμεσες και πιθανώς… άδικες, πλήθος μάνατζερ έχουν σπεύσει να ενημερώσουν τη διοίκηση της ΚΑΕ πως οι πελάτες τους είναι διαθέσιμοι για τη θέση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνεργασία με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Μάνο Παπαδόπουλο εξετάζουν όλες τις λύσεις, αλλά ακόμη δεν έχουν καταλήξει κάπου. Μεταξύ των επιλογών που έχουν τεθεί υπόψη τους είναι ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας τεχνικός μένει ελεύθερος από την Αναντολού Εφές (που παρεμπιπτόντως προσφέρει γη και ύδωρ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς), ενώ φέτος λήγει το συμβόλαιό του με την ομοσπονδία για την Εθνική ομάδα. Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο Τούρκος Οκτάι Μαχμούτι, που έμεινε ελεύθερος και τυπικά χθες από τη Γαλατάσαραϊ, ενώ ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι κι αυτή του Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο με τη Σιένα, αλλά πιθανώς να δελεαστεί από μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που εργάζεται στην Κάχα Λαμποράλ αλλά θα αντικατασταθεί από τον Σίτο Αλόνσο, επίσης έχει τεθεί στα υπόψη του «τριφυλλιού», ωστόσο μειονέκτημά του είναι πως θεωρείται αυταρχικός. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, που υπήρξε προπονητής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (!), είναι μία ακόμη περίπτωση που εξετάζεται με ενδιαφέρον, αλλά παρά το σπουδαίο έργο του στην Παρτιζάν, προβληματίζει το απογοητευτικό του πέρασμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρυσι. Τέλος, στη λίστα είναι και ο Κροάτης Νέβεν Σπάχια, που αποχώρησε από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Η περίπτωση να δοθούν τα ηνία της ομάδας στον Δημήτρη Ιτούδη συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες (πιθανότατα θα ακολουθήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο νέο σταθμό της καριέρας του), αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον για άλλον Έλληνα προπονητή, είτε σαν πρώτο είτε σαν μέλος του νέου τεχνικού τιμ.

Πηγή: sport-fm.gr