Έμφαση στην τακτική και στην πίεση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση έδωσε ο Φερνάντο Σάντος στην σημερινή (24/5) προπόνηση της Εθνικής ομάδας στην Αυστρία. Συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα των διεθνών στην Αυστρία κράτησε περίπου 1.5 ώρα και ο Φερνάντο Σάντος έριξε το βάρος στην τακτική. Η επίθεση δούλεψε στο πρέσινγκ χωρίς την μπάλα και το τελείωμα των φάσεων.

Από την άλλη μεριά, η άμυνα επικεντρώθηκε επίσης στην πίεση και το πρέσινγκ. Αμέσως μετά έγινε το καθιερωμένο διπλό. Στην μία ομάδα, ήταν οι Σηφάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (κεντρικοί αμυντικοί), Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδης (δεξιά), Τζιόλης (αμυντικό χαφ), Φωτάκης, Καραγκούνης (κεντρικά χαφ), Νίνης (αριστερά), Σαμαράς (δεξιά) και Σαλπιγγίδης.

Στην άλλη ήταν οι Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κατσουράνης (κεντρικοί αμυντικοί), Τζαβέλλας (αριστερά), Μανιάτης (δεξιά), Μάκος (αμυντικό χαφ), Κονέ, Λυμπερόπουλος (κεντρικά χαφ), Φετφατζίδης (αριστερά), Φορτούνης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή).
Τέλος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή: sport-fm.gr