Το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη να προσελκύει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου στην Ελλάδα, ωστόσο ακόμη το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί. Πάντως, παρά το γεγονός ότι τόνισε πως πρώτα στην ομάδα του κοιτούν το ματς με την Ξάνθη, ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ δεν αρνήθηκε να σχολιάσει το επικείμενο παιχνίδι με την Ένωση στις 12 Μαΐου.

«Αποδείξαμε στην ΑΕΚ ότι εμείς είμαστε καλύτεροι», είπε στην κάμερα της Nova ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος τόνισε πως ήθελε τον έτερο «δικέφαλο» ως αντίπαλο στον τελικό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιλογή του ΟΑΚΑ ως έδρα που θα κρίνει τον τίτλο, προτάσσοντας την ασφάλεια των οπαδών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπίσεσβαρ:

Για το πώς εισπράττει  τα γενέθλια του ΠΑΟΚ και τι ευχές θέλει να δώσει στην ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σημαντικό. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και να κλείσει και άλλα τόσα χρόνια. Είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά με το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στην ομάδα: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και το νικηφόρο σερί μέχρι το τέλος».

Για το πώς περιμένει τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν σκέφτομαι ακόμα τον τελικό, έχουμε πρώτα την Ξάνθη. Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες και θέλουμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Αναφορικά με το αν ήθελε ως αντίπαλο την Ένωση: «Ήθελα την ΑΕΚ, γιατί είχαν πει πως αυτοί είναι καλύτεροι. Εμείς τους αποδείξαμε πως εμείς είμαστε καλύτεροι. Είναι ένα μονό παιχνίδι που όλα μπορούν να γίνουν»

Για το εάν ενοχλεί τους παίκτες του ΠΑΟΚ το γεγονός πως θα γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ: «Ξέρουμε πως είναι η έδρα της ΑΕΚ το ΟΑΚΑ. Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των οπαδών και των παικτών. Ελπίζουμε να έχει οπαδούς και των δύο ομάδων χωρίς επεισόδια. Σημαντικότερο είναι η ασφάλεια».

Σχετικά με το ματς με την Ξάνθη: «Η Ξάνθη δεν έχει χάσει εύκολα, έχει καλά αποτελέσματα. Εμείς νιώθουμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Θα ήθελα να κερδίσω την Ξάνθη, γιατί έχω φίλους εκεί».

Για το εάν τους κουράζει το γεγονός πως δεν έχει βγει ακόμα απόφαση: «Είναι αλήθεια πως είναι περίπλοκο. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς, ώστε κανείς να μην μπορεί να πει τίποτα».

Τέλος, για το εάν αλλαγή στην εμφάνισή του (ξυρίστηκε) σημαίνει κάτι: «Είναι τα γενέθλια του γιού μου και με ανάγκασε η γυναίκα μου να ξυριστώ».