Να συνεχίσει απερίσπαστος τη δουλειά του στην ΑΕΚ και να ελπίζει ότι θα είναι στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, ενόψει του ερχόμενου EURO στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, επιθυμεί ο τερματοφύλακας της «Ένωσης», Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. «Όλοι θέλουν να βρίσκονται στο EURO».

Το ΟΑΚΑ… πάει στους «κιτρινόμαυρους», ακόμα και ως φιλοξενούμενοι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με τον Έλληνα γκολκίπερ να δίνει πολλές ελπίδες στην ομάδα του για το «2 στα 2», ώστε να «καπαρώσει» το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας:
«Στο ποδόσφαιρο δε μπορείς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τη δουλειά σου, να βοηθάς την ομάδα σου και η Εθνική με το EURO είναι άλλη ιστορία. Είναι θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή αν θα σε επιλέξει ή όχι. Όταν τελειώσουν τα παιχνίδια που μένουν θα το δούμε κι αυτό. Απαίτηση δε μπορείς να έχεις. Μόνο να ελπίζεις μπορείς. Ο καθένας θέλει να είναι στο EURO. Το ίδιο κι εγώ και αναμένω με ανηπομινησία τις κλήσεις»

Για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Όλα είναι ρευστά. Έχουμε ακόμα να παλέψουμε για 6 βαθμούς. Θέλουμε να τους πάρουμε όλους και αν τα καταφέρουμε θα κάνουμε τον απολογισμό. Η αλήθεια είναι ότι μας πάει περισσότερο το ΟΑΚΑ, αλλά άσχετα μ’ αυτό μένουν δύο σημαντικά παιχνίδια με δύο ισχυρούς αντιπάλους και πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη συγκέντρωση και θέληση για να βγούμε νικητές» και πρόσθεσε για το ερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο. Θα έρθουν με ένα συγκεκριμένο πλάνο, αλλά είναι στο χέρι μας. Αν εμείς πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr